Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

El Consorci estrena màquina escombradora
 • 27.05.21
  El Consorci estrena màquina escombradora
  Des d’aquesta setmana el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental compta amb una nova màquina escombradora per a fer les tasques de neteja viària que es duen a terme al Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, adquisició que permetrà augmentar la capacitat de treball.
Les deixalleries distribuiran compost gratuït per a horts i jardins
 • 27.04.21
  Les deixalleries distribuiran compost gratuït per a horts i jardins
  Del 2 al 8 de maig - Forma part de les accions de la Setmana Internacional del Compost (#ICAW2021) El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ofereix del 2 al 8 de maig la possibilitat d’aconseguir fins a 50 litres de compost per persona i dia a totes les deixalleries (equivalent a dues galledes). Forma part de les accions incloses en la Setmana Internacional del Compost que se celebra del 2 al 8 de maig (#ICAW2021), que enguany centra la seva temàtica en el cicle de la matèria orgànica: Creix, menja ... COMPOSTA ... Repeteix.
Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la xarxa comarcal de deixalleries
 • 16.04.21
  Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la xarxa comarcal de deixalleries
  El Consorci promou la campanya per a la recuperació de llibres usats a la xarxa de deixalleries comarcal. Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil tornen a ser, del 20 al 25 d’abril, l’escenari de l’activitat DeixaLlibres, que permet dotar aquestes instal·lacions, durant la diada de Sant Jordi, d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal.
El Consorci i la UAB signen un conveni de cooperació educativa
 • 22.03.21
  El Consorci i la UAB signen un conveni de cooperació educativa
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i la Universitat Autònoma de Barcelona han signat un conveni marc de col·laboració educativa per a la realització de pràctiques acadèmiques externes i/o treballs de fi de grau.
Augmenta un 2% les tones de matèria orgànica entrades a la planta
Recollim un 15% més de paper/cartró, vidre i envasos lleugers
 • 18.03.21
  Recollim un 15% més de paper/cartró, vidre i envasos lleugers
  Els residus a les deixalleries també augmenten. Les dades del 2020, referents a la recollida selectiva de les fraccions de vidre, envasos lleugers, paper i cartró, i dels materials gestionats a les deixalleries comarcals, confirmen un creixement general del 9,5%. En conjunt s’han recollit a l’àmbit del Consorci i al llarg d’aquest període 52.522,83 tones, 4.550,52 tones més que l’any 2019 (47.972,31).
Caldes de Montbui se suma a la recollida selectiva mitjançant la càrrega lateral
 • 25.02.21
  Caldes de Montbui se suma a la recollida selectiva mitjançant la càrrega lateral
  Durant aquest mes de febrer el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental en col·laboració amb l’ajuntament de Caldes de Montbui implantarà el sistema de recollida selectiva d’envasos lleugers i paper/cartró mitjançant càrrega lateral al municipi, fet que implica la substitució dels contenidors de càrrega superior pels de lateral.

  Aquest canvi suposarà una recollida més ràpida i eficient, així com un increment de la implementació d’àrees que inclouen les cinc fraccions de reciclatge (paper/cartró, envasos lleugers, vidre, orgànica i resta).

  Caldes de Montbui disposarà d’un total de 268 contenidors per a la recollida selectiva, 131 de paper/cartró i 137 d’envasos lleugers, 22 contenidors més que actualment, el que suposa un increment del 55% de capacitat. La inversió és de de 310.938,96 € (IVA inclòs).

  Recollida més ràpida i eficient
  El sistema de recollida per càrrega lateral escurça el temps en què el camió buida el contenidor (de 3 minuts a 1 minut) i, per tant, genera menys cua de trànsit al darrera. A més, aquesta operació és menys sorollosa, ja que els nous contenidors són de plàstic, a diferència dels actuals que són metàl·lics, també tenen més capacitat, característica que contribueix a evitar els desbordaments i mantenir més netes les àrees d’aportació, que es netejaran en el mateix moment en què es fa la recollida dels contenidors.

  + municipis se sumen a la càrrega lateral
  El sistema de recollida mitjançant càrrega lateral que el Consorci ja presta als municipis de Montmeló, Mollet del Vallès, Granollers, Canovelles, la Llagosta, Parets del Vallès, la Roca del Vallès i ara Caldes de Montbui, s’estendrà el proper mes de maig als municipis de Gualba i Vilalba Sasserra.
Nous horaris de la xarxa de deixalleries durant el període de Nadal
El Govern aprova una subvenció de 38 milions d’euros per millorar la planta de tractament de la fracció orgànica
Més de 340 objectes reutilitzats durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
El Consell Plenari del Consorci aprova el pressupost d’ingressos i despeses per a l’any 2021
CARTELL RNOVA
El Consell Plenari aprova inicialment els preus públic per a l’any 2021
FOTOS DADES 2019
DADES FRACCIÓ ORGÀNICA
2h
Durant aquest mes de juliol el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental en col·laboració amb l’ajuntament de Canovelles implantarà el sistema de recollida selectiva d’envasos lleugers i
 • 08.07.20
  El Consorci implanta la recollida lateral d’envasos lleugers i paper/cartró a Canovelles
  Durant aquest mes de juliol el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental en col·laboració amb l’ajuntament de Canovelles implantarà el sistema de recollida selectiva d’envasos lleugers i paper/cartró mitjançant càrrega lateral al municipi, fet que implica la substitució dels contenidors de càrrega superior pels de lateral. Aquest canvi suposarà una recollida més ràpida i eficient, així com un increment de la implementació d’àrees que inclouen les cinc fraccions de reciclatge (paper/cartró, envasos lleugers, vidre, orgànica i resta).
  Canovelles passarà dels 192 contenidors de selectiva actuals a 231, la qual cosa representa un increment del 20,3%. Més de la meitat dels contenidors, concretament 158 unitats, seran de càrrega lateral (78 per a la recollida de paper/cartró i 80 per a la d’envasos lleugers), amb una inversió per part del Consorci de 183.326,33 € (IVA inclòs).
Deixalleries estiu 1
roba amiga
 • 01.07.20
  El Consorci i la Fundació Formació i Treball signen un conveni per a la gestió de roba usada a la xarxa de deixalleries
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, la societat pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental SA, i la Fundació Formació i Treball, han signat un conveni de col·laboració d’un any per fomentar la recollida de roba usada i sabates a la xarxa de deixalleries i, alhora, facilitar l’accés al mercat laboral a persones en risc d’exclusió social i dignificar l’entrega de productes de primera necessitat a famílies amb escassos recursos econòmics.
càrrega lateral
 • 22.06.20
  El Consorci completa el canvi en la recollida de residus per càrrega lateral a Granollers
  Aquest mes el Consorci ha finalitzat la segona i última fase d'implantació de la càrrega lateral a Granollers. El canvi ha afectat al voltant d'un centenar d'àrees de contenidors de la ciutat, a més de la substitució de 220 contenidors de paper i cartró (blau) i envasos lleugers (groc). A dia d'avui resten per canviar 10 àrees de contenidors que presenten algunes dificultats tècniques i que es preveu anar substituint al llarg d'aquest any i el proper. Els únics contenidors que falten per substituir són els de vidre que, es substituiran pels de càrrega lateral a partir de gener de 2021.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal