Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

02.12.14

El Consorci guanya el 12º Premi Ciutat Sostenible a la categoria de Gestió de Residus

El Consorci guanya el 12º Premi Ciutat Sostenible a la categoria de Gestió de Residus
Ampliar en una finestra emergent El Consorci guanya el 12º Premi Ciutat Sostenible a la categoria de Gestió de Residus
El projecte RENOVA, impulsat i dinamitzat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental amb la col·laboració del Consell Comarcal, rep el Premi Ciutat Sostenible, a la categoria de Gestió de Residus. Aquesta iniciativa combina la sostenibilitat ambiental i la sensibilitat social, mitjançant la inclusió laboral de persones amb discapacitat en la recuperació d’objectes de segona mà que provenen de la xarxa comarcal de deixalleries.


El saló d’actes del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient va ser ahir l’escenari d’entrega dels Premis Ciutat Sostenible, que per dotzè any consecutiu atorga la Fundació Fòrum Ambiental, com a reconeixement als municipis i ens locals supranacionals de l’Estat espanyol que hagin apostat per projectes i actuacions adreçades a potenciar la sostenibilitat.

Aquest any, Pamplona ha estat la guanyadora en la categoria de Ciutat Sostenible, per la seva trajectòria de tractament integral de la sostenibilitat a l’àmbit municipal. Els altres municipis premiats en aquesta edició han estat la Laguna (a la categoria d’Aigua), Ontinyent (a la categoria d’Educació Ambiental), Consell Comarcal d’Osona (a la categoria de Gestió Energètica) i Mataró (finalista a la categoria d’Educació Ambiental).

Els premis els va entregar la ministra d’Agricultura Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, acompanyada pel president de la Fundació Fòrum Ambiental, Ramon Roca, i el director general d’Ecoembes, Oscar Martín. També hi han estat convidats els representants de les ciutats guanyadores, que han recollit el seu respectiu premi.

El president del Consorci, Joan Castaño, acompanyat del vicepresident, Joaquim Brustenga, i representants dels centres especials de treball que participen en el projecte, membres de la xarxa LISMIVO, van recollir el premi concedit al Consorci.

http://www.premiociudadsostenible.com/edicion12.html

Fundació Fòrum Ambiental
La Fundació Fòrum Ambiental és una entitat sense ànim de lucre que té com a principal objectiu crear una plataforma de diàleg i col·laboració entre les empreses, les administracions i la resta de la societat, per aconseguir i aplicar conjuntament un model de desenvolupament més sostenible que l’actual.

El seu treball s’articula entorn a tres línies d’activitat: informació i divulgació, desenvolupament de projectes i suport a programes de formació i d’investigació. Aquestes línies persegueixen:
. la incorporació de la cultura ambiental a la cultura empresarial.
. la difusió entre la societat de la compatibilitat entre el desenvolupament empresarial sostenible i la protecció de la qualitat medi ambiental.
. el desenvolupament i la protecció d’un sector autòcton d’activitats econòmiques basades en el medi ambient.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal