Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

kFK_KgdeqQek&7?$
 • 25.05.20
  Les deixalleries tornen a obrir a partir de dilluns 1 de juny amb els horaris habituals
  A partir dels proper dilluns, 1 de juny, la xarxa de deixalleries fixes i mòbil del Consorci es reobrirà amb els horaris normals. Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat: com l’ús de guants i mascaretes, la distància de seguretat i l’aforament màxim de persones que permet cada deixalleria, que estarà limitat i controlat, tant l’accés dels usuaris com dels transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho faran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.
nteja contenidors
nous camions 2CÀRREGA LATERAL
reobertura deixalleries
video gracies
 • 24.04.20
  Gràcies a tots els nostres professionals
  Des del Consorci per a la Gestió dels Residus de Vallès Oriental volem fer un agraïment a tots els nostres equips que fan possible el servei de recollida i tractament de residus en la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19.
planta
recol.lector
neteja contenidors
 • 07.04.20
  El Consorci intensifica la desinfecció de les illes de contenidors de selectiva
  El Consorci intensifica la desinfecció de les illes de contenidors de selectiva - Es netejaran a fons un total de 4.832 contenidors.
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha intensificat els treballs de desinfecció de les illes de contenidors de superfície de la via pública del servei comarcal de recollida selectiva (vidre, envasos lleugers i paper-cartró) arran de l’actual crisi sanitària pel coronavirus
El Consorci incorpora dos nous vehicles bicompartimentats a la seva flota
 • 30.03.20
  El Consorci incorpora dos nous vehicles bicompartimentats a la seva flota
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha incorporat dos vehicles per a la recollida selectiva a la seva flota, que donaran servei als municipis de l’Ametlla del Vallès, Campins, Fogars de Montclús, Montseny Sant Antoni de Vilamajor, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Gràcies a tota la plantilla que fa possible la recollida i tractament de residus
covid_19
deixalleries_tancades
 • 16.03.20
  Les deixalleries, tancades fins a nou avís
  Les deixalleries, tant les fixes com la mòbil, romandran tancades al públic mentre duri l’actual situació sanitària, en no considerar essencial la prestació d’aquest servei (les deixalles que s’hi aporten no requereixen, de forma general, una necessitat prioritària atès que són residus que no es generen de forma diària).
Foto1
 • 14.02.20
  El Consorci visita el Complex Mediambiental de Guipúscoa
  El president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental Albert Camps, membres de la Comissió Executiva, el gerent i tècnics del Consorci, han visitat el Complex Mediambiental de Guipúscoa (CMG), per conèixer les plantes i instal·lacions que l’integren, especialment la planta de biometanització i compostatge, davant la futura ampliació de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge de Granollers.
Foto1
 • 07.02.20
  El Consorci presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva
  El president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental Albert Camps, acompanyat de membres de la Comissió Executiva i del gerent del Consorci, ha presentat avui divendres 7 de febrer la nova flota de camions per a la recollida de residus urbans.
En marxa un projecte de reciclatge d’envasos adreçat als establiments del canal HORECA
compostatge
 • 27.03.19
  Taller de compostatge domèstic: L’orgànica al compostador!
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, en el marc de la campanya Aquí no llencem res! i en col·laboració amb els ajuntament de Campins, Castellcir, Castellterçol, Fogars de Montclús, Gualba, Martorelles, Montseny, Sant Quirze Safaja, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra, Vilanova del Vallès, i amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica i l’Agència de Residus de Catalunya, organitza tallers per fomentar el compostatge domèstic
Estudi per millorar la gestió de la fracció vegetal als municipis consorciats
 • 28.02.19
  Estudi per millorar la gestió de la fracció vegetal als municipis consorciats
  Amb l’objectiu de millorar la recollida selectiva de la fracció vegetal (FV)i formular propostes per a la millora d'aquesta gestió, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, ha encarregat a la consultora ENT environment & management un estudi en el que es durà a terme una diagnosi a nivell municipal de la gestió actual de la FV basada en un anàlisis de la generació i la descripció del sistema de recollida per tots aquells municipis consorciats i formular propostes per a la millora d’aquesta gestió.
Aquí no llencem res!
 • 18.02.19
  Torna als carrers la campanya Aquí no llencem res!
  El Consorci torna a posar en marxa la campanya de comunicació i divulgació Aquí no llencem res! amb l’objectiu de reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent.
compost2
 • 14.01.19
  El 100% del compost s’ha destinat a agricultura i jardineria
  La planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus de Granollers, ha produït al llarg del 2018 i a partir de la fracció orgànica recollida selectivament, més de 4.700 tones de compost de classe B, classificació que el fa apte per agricultura i jardineria.
Millores planta - gasometre
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal