Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.06.20

El Consorci incorpora aquesta setmana un vehicle nou a la seva flota

vehicle portacontenidors
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci incorpora aquesta setmana a la seva flota un vehicle amb ganxo portacontenidors, grua i compactador intercanviable de càrrega superior que prestarà servei de recollida selectiva de vidre, envasos lleugers i paper-cartró als municipis de l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, la Garriga, Granollers, Gualba, la Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Celoni, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès. També realitzarà tasques de suport a la xarxa de deixalleries.
És un vehicle, amb xassís IVECO STRALIS AD260S36Y/PS i compactador Palvi model CMSC 17 (de 17 m3), el cost del qual és de 240.964,43 €, (IVA exclòs), amb manteniment preventiu inclòs per un període de 5 anys. El recol·lector compactador intercanviable que incorpora permet la seva substitució, en cas d’avaria, per un altre compactador o caixa oberta, així el vehicle pot continuar actiu. La seva mecànica permet que el recol·lector compactador treballi al mateix temps que el vehicle circula, premsant els residus i alliberant espai per continuar buidant contenidors. També disposa d’un sistema de seguretat en cabina que avisa al xofer en cas de reprendre la marxa amb la grua desplegada o mal col·locada, i d’un sistema de control adaptatiu de velocitat de creuer (ACC), millora que ajuda a reduir les situacions de frenada d’emergència, que poden provocar col·lisions.
Aquest vehicle també és més eficient, el que permet reduir despeses, i contamina menys, ja que els requeriments dels motors de vehicles EURO VI són més exigents en les emissions, principalment, d'òxid de nitrogen (NOx) i partícules en suspensió (PM), i redueixen el soroll.
Amb aquests ja són 15 els nous vehicles que s’han incorporat aquest 2020. L'acció forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, per donar cobertura a les necessitats de recollida dels municipis consorciats.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal