Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

22.06.20

El Consorci completa el canvi en la recollida de residus per càrrega lateral a Granollers

càrrega lateral
Ampliar en una finestra emergent
Aquest mes el Consorci ha finalitzat la segona i última fase d'implantació de la càrrega lateral a Granollers. El canvi ha afectat al voltant d'un centenar d'àrees de contenidors de la ciutat, a més de la substitució de 220 contenidors de paper i cartró (blau) i envasos lleugers (groc). A dia d'avui resten per canviar 10 àrees de contenidors que presenten algunes dificultats tècniques i que es preveu anar substituint al llarg d'aquest any i el proper. Els únics contenidors que falten per substituir són els de vidre que, es substituiran pels de càrrega lateral a partir de gener de 2021.

La primera fase del canvi a càrrega lateral es va fer el mes de novembre passat i va comportar la substitució de 240 contenidors, també de paper i cartró i d'envasos lleugers, d'un centenar d'àrees.

El sistema de recollida per càrrega lateral escurça el temps en què el camió buida el contenidor (de 3 minuts a 1 minut) i, per tant, genera menys cua de trànsit al darrera. A més, aquesta operació és menys sorollosa. També contribueix a que les àrees de contenidors estiguin més netes ja que es netegen els desbordaments dels residus en el mateix moment en què es fa la recollida dels contenidors.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal