Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

13.05.20

El Consorci incorpora aquesta setmana 5 vehicles nous a la seva flota

nous camions 2CÀRREGA LATERAL
Ampliar en una finestra emergent
nous camions 3 CÀRREGA POSTERIOR
Ampliar en una finestra emergent
nous camions 3 CÀRREGA POSTERIOR
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci incorpora aquesta setmana 5 vehicles nous a la seva flota. Es tracta de 2 vehicles recol·lectors compactadors de càrrega lateral, 2 de càrrega posterior i un vehicle amb ganxo i rodet compactador-triturador per a la xarxa de deixalleries.
Els dos recol.lectors compactadors de càrrega lateral, de 25m3, permeten donar servei a la creixen implantació del sistema de recollida de càrrega lateral a l’àmbit del Consorci, model que ja està implantat a Montmeló, Granollers, Mollet del Vallès i la Llagosta, i que es farà extensiu a les noves implantacions previstes al llarg del 2020-2021 en els municipis de Canovelles, Parets del Vallès i la Roca del Vallès.
Són vehicles, amb xassís IVECO Stralis EURO VI C AD260S36Y/PS i compactador i elevador marca ROS ROCA FARID FMO Plus, el cost dels quals és de 531.530,86€ (IVA exclòs), amb els manteniments preventius inclosos per un període de 5 anys. 

Pel que fa als dos vehicles recol·lectors compactadors de càrrega posterior, de 7 m3, amb xassís IVECO Eurocargo MY2015 4X2 EURO VI D i compactador elevador ROS ROCA OLYMPUS MINI, cal destacar que permetran recollir els residus tant en serveis porta a porta, ja que incorporen un compartiment abatible al darrere que permet al treballador posar-hi les bosses, com en serveis de recollida de contenidors de càrrega posterior (amb contenidors de volums de 120L a 1.100L) i soterrats.
Aquests dos vehicles donaran cobertura a les necessitats de recollida dels municipis consorciats: recollida porta a porta de les 5 fraccions en els municipis de Castellterçol, Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Martorelles; recollida porta a porta de la fracció orgànica i el paper-cartró d’origen comercial i mercat a Montmeló i Mollet del Vallès; recollida porta a porta del paper-cartró d’origen comercial a Parets del Vallès; recollida de la fracció orgànica a La Llagosta, entre d’altres serveis.

El cost total d’aquests dos camions és de 302.289,5 € (IVA exclòs), amb els manteniments preventius inclosos per un període de 5 anys. 
Per reforçar el servei a la xarxa de deixalleries s’incorpora un vehicle amb ganxo i rodet compactador-triturador que permet reduir el volum dels residus, els viatges i les despeses. Una altre característica és que el rodet compactador es pot instal·lar a qualsevol camió ganxo de la flota, ja que disposa d’un motor independent al del vehicle, que podrà realitzar canvis de caixes a les deixalleries quan no el tingui instal·lat. El cost d’aquest vehicle és de 265.765,43 € (IVA exclòs), amb els manteniments preventius inclosos per un període de 5 anys. 
    
Tots els vehicles que s’incorporen a la flota són més eficients, el que permet reduir despeses, contaminen menys, ja que els requeriments dels motors de vehicles EURO VI  són més exigents en les emissions, principalment, d'òxid de nitrogen (NOx) i partícules en suspensió (PM), i redueixen el soroll.
Amb aquests ja són 14, d’un total de 15, els nous vehicles que s’han incorporat aquest 2020. L'acció forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, per donar cobertura a les necessitats de recollida dels municipis consorciats.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal