Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

07.02.20

El Consorci presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva

Foto1
Ampliar en una finestra emergent
Foto2
Ampliar en una finestra emergent
També es renoven les caixes metàl·liques de les deixalleries

El president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental Albert Camps, acompanyat de membres de la Comissió Executiva i del gerent del Consorci, ha presentat avui divendres 7 de febrer la nova flota de camions per a la recollida de residus urbans.

L'acció forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA.

Camps ha explicat que amb aquests camions, que es posaran en marxa la setmana vinent, es disposarà d’una flota més moderna i s'oferirà una cobertura millor al servei de recollida selectiva.

Cinc nous vehicles

El Consorci incorpora, cinc camions nous: es tracta de 4 vehicles amb xassís Iveco, grua i caixa compactadora de càrrega vertical de 18 m3, amb un cost total de 770.305,60 € (IVA exclòs), i d’un vehicle amb ganxo, grua, caixa oberta i compactador intercanviable de càrrega vertical de 17 m3, amb un cost de 240.964,43 € (IVA exclòs.).

El parc mòbil s’anirà completant al llarg de l’any amb nous vehicles.

Noves caixes metàl·liques per a les deixalleries

També es renova el parc de caixes metàl·liques de la xarxa comarcal de deixalleries. En total ja s’han instal·lat 18 d’un total de 24 caixes: 2 de 25 m3, 10 de 20 m3 i 6 de 28 m3. La inversió és de 87.814,59 € (IVA exclòs).

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal