Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

28.11.18

El centres Montserrat Montero, de Granollers, i Sant Jordi, de Montmeló, guanyadors del premi Super Anella

Super Anella 1
Ampliar en una finestra emergent
Super Anella 2
Ampliar en una finestra emergent
El CEE Montserrat Montero, de Granollers, i l’escola Sant Jordi, de Montmeló, han rebut aquest dimecres el premi Super Anella que acredita als dos centres com els que han recollit més anelles de plàstic dels 37 participants en el concurs, amb 27kg i 31kg respectivament. Els guanyadors s’han endut un val de 1.000€ a bescanviar en material informàtic.

L’empresa ITW HI-Cone organitza des de fa 18 anys, amb el suport del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, el concurs Super Anella, que s'emmarca dins el programa d'educació ambiental anomenat l'Anella, que pretén fomentar el reciclatge de les anelles de plàstic que agrupen les llaunes de begudes, i consisteix a reunir el màxim nombre d'anelles, que posteriorment seran reciclades per l'empresa ITW Hi-Cone de la Garriga, dedicada a la seva fabricació.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal