Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

03.11.18

El Consorci, a la III Setmana del Turisme Industrial

Turisme Industrial III
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci participa un any més a la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya, que arriba a la tercera edició. Es tracta d'una iniciativa de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (Xatic), de la qual el Consorci en forma part.

El pròxim dissabte, 10 de novembre, ha organitzat per al públic familiar la visita guiada a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, una visita per descobrir com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars i recollida selectivament en electricitat i compost.

III Setmana del Turisme Industrial
Del 3 a l’11 de novembre de 2018 podeu viure el patrimoni industrial del país i descobrir “Com es fan les coses” en el marc de 3a Setmana del Turisme Industrial, organitzada per la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya.

Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses de tot el país, han organitzat gairebé un centenar d’activitats.

Consulteu el fulletó d’activitats: Setmana del Turisme Industrial goo.gl/yZVbvc

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal