Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

12.11.18

Grups familiars visiten la planta de digestió anaeròbica

Grup
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental va celebrar el passat dissabte dia 10 de novembre una jornada de portes obertes en la que van participar grups familiars.

Al llarg del matí els participants que es van acostar a les instal·lacions de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, organitzats en grups i guiats per tècnics del Consorci, van poder conèixer com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars en electricitat i compost.

La visita va concloure amb una exhibició de les aus que foragiten les gavines i eviten la presència i els inconvenients que en generen en el Centre Comarcal de Tractament de Residus i els pobles del voltant.

III Setmana del Turisme Industrial
La jornada de portes obertes forma part del programa d’activitats de la III Setmana de Turisme Industrial de Catalunya que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), a la qual estem adherits i que ens permet descobrir, de primera mà, com es fan les coses. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el nostre patrimoni industrial des d’una perspectiva completament única i enriquidora, amb un variat programa d'esdeveniments que posen en valor els recursos industrials del territori.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal